Drumul până la celebritate e lung și anevoios, de cele mai multe ori. Multe celebrități au avut joburi care mai de care mai interesante înainte să fie cunoscute de o lume întreagă și să aibă milioane de fani. Acum sunt actori, cântăreți sau fotomodele, dar mulți dintre ei au pornit de jos. Au fost ospătari, vânzători sau au dansat în cluburi de striptease.

Cardi B nu este singura striperiță care a cucerit difuzoarele. Cu mult înaintea ei, Lady Gaga își începea cariera de dansatoare la bară. 

Gaga a avut mai multe joburi înainte să fie celebră, iar la un moment dat a declarat că a făcut mai mulți bani din striptease decât din jobul de chelneriță. Când a împlinit 18 ani, Stefani "Lady Gaga" Germanotta a început să lucreze în cluburi de striptease: "Nu arătam prea mult. Actul meu era destul de sălbatic. Purtam piele neagră și dansam pe muzica Black Sabbath, Guns N 'Roses și Faith No More, foarte mult rock'n'roll. Nu vreau să vorbesc despre asta prea mult, dar au existat droguri... Nu aș vrea să inspir și altor oameni să facă același lucru", a declarat Gaga pentru revista Fabulous. Cu toate astea, spune că nu regretă nimic: "Am descoperit o adevărată libertate personală ... Am un sentiment puternic al propriei mele sexualități. Îmi place corpul uman gol și am încredere imensă în corpul meu".