Rita Ora a devenit celebră în 2009, după mai multe colaborări cu nume cunoscute din industria muzicii. Sigur i-ai auzit piesele, iar ”Black Widow”, cu Iggy Azalea, rămâne un punct important de reper în cariera ei.

Suntem siguri că îi știi piesele, dar câte lucruri știi despre Rita Ora? 

OMG! Maluma renunță definitiv la muzică? A făcut anunțul pe rețelele de socializare!

1. Rita Ora nu s-a născut în Marea Britanie, ci în Kosovo. Părinții ei au fugit din țara natală în Londra, unde a crescut artista.

2. A avut o relație cu Rob Kardashian, fratele lui Kim Kardashian. Rob și Rita erau mereu urmăriți de presă și paparazzi. Rita a preferat să pună capăt relației înainte să îi afecteze complet imaginea și cariera.

3. Prima piesa lansată a fost alături de Craig David în 2007. A fost featuring pe o altă piesă Craig David din 2008, ”Where’s Your Love?”

4. Jay Z i-a fost manager începând din 2009. În 2016 s-a scris despre ea că ar fi celebra Becky, cu care Jay Z ar fi înșelat-o pe Beyonce.

5. A devenit celebră pentru videoclipurile ei de pe net. A captat atenția tuturor când DJ Fresh a lansat împreună cu Rita piesa ”Hot Right Now”.

6. Spune că influențele muzicale vin de la artiști ca Gwen Stefani, Beyonce, Aaliyah, Christina Aguilera, Madonna, Tina Turner, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Celine Dion, Bruce Springsteen și Sade.

7. Rihanna a acuzat-o că îi copiază stilul muzical și vestimentar. Se spune că Rita i-a ”furat” rolul din Fast and Furious 6.