Poate că îți sunt idoli sau doar îi admiri pentru talentul lor şi pentru că au reuşit în viață. Pe mulți dintre ei îi invidiezi pentru viața lor luxoasă. Ce nu ştii însă e că în spatele zâmbetelor lor stau momente groaznice pe care cu siguranță nu ți-ai dori să le trăieşti.

Vorbim despre super-star-uri care, înainte să calce pe covorul roşu de la Hollywood, au dormit prin parcuri sau scări de bloc. E greu de crezut, dar sunt lucruri recunoscute chiar de cele 7 vedete despre care vorbim.

ȘAPTE vedete care au ieșit din casă în lenjerie intimă. Tu ai avea curaj?

1. Jim Carrey - În spatele râsului, de multe ori isteric, stă o poveste grea de viață. Atunci când avea 15 ani, Jim a renunțat la şcoală pentru a avea grijă de mama lui foarte bolnavă. Tatăl lui nu avea loc de muncă, aşa că Jim s-a angajat ca om de serviciu. Cei trei, plus sora lui Jim, au locuit pentru mult timp într-o dubiță sau într-un cort.

2. Daniel Craig - Îl ştii din "James Bond", mereu îmbrăcat la costum şi cu o atitudine impecabilă. În tinerețe, înainte să fie "Mister Perfect", Daniel a dormit multe nopți pe băncile din parcurile din Londra.

3. Ed Sheeran - A povestit la un moment dat, într-un interviu pentru Daily Mail, că timp de doi ani şi jumătate a dormit pe străzi, prin parcuri sau gări: "Am dormit pe o țeavă de încălzire a Palatului Buckingham. Am dormit câteva nopți bune acolo. Nu am avut unde să dorm la finalul anului 2008, şi nici în 2009 sau în 2010. Până la urmă am scos-o cumva la capăt."

4. Leonardo di Caprio - Marele Gatsby sau Lupul de pe Wall Street, oricum i-ai spune, Leo nu a avut tocmai cea mai fericită copilărie. A fost un copil al străzilor din Hollywood, dar, din fericire, zâmbetul lui a fost descoperit la un moment dat.

5. Halle Berry - Până la 21 de ani, vârsta de la care americanii pot în sfârşit să petreacă liniştiți, Halle a avut multe de îndurat. A dormit prin adăposturi, dar până la urmă norocul i-a surâs.

6. Bruno Mars - Artistul care are azi peste 10 premii Grammy în palmares a copilărit în Hawaii și a povestit la un moment dat că a trăit ani buni într-o cameră la o grădină zoologică. Când s-a închis, a rămas pe străzi cu familia lui. "Tata se simțea ca un rege atunci când găsea un loc în care să ne punem capul, deşi nu erau nişte locuri sigure. Dar aveam totul, pentru că ne aveam unul pe celălalt.", a spus Bruno Mars.

7. Oprah Winfrey - Înainte să inspire milioane de oameni, Oprah a trebuit să se ajute pe ea. În copilărie a fugit de acasă pentru a scăpa de tatăl ei violent şi aşa a ajuns să doar pe stradă.