Toată lumea știe că înainte de a face muzică, Lidia Buble cânta în corul bisericii, iar apoi a fost bonă la Deva. Ceea ce probabil mulți dintre voi nu știau este că artista a făcut 15 ani sport de performanță.

Lidia Buble a dezvăluit într-un interviu pentru Gsp.ro că încearcă să ajungă cât mai des la sală: “Recunosc că după 15 ani de sport de performanță m-am cam puturoşit. Am fost campioană națională la gimnastică aerobică pe echipe, dar şi campioană națională la atletism, cros.".

(Sursa foto: Viva.ro)

Artista a urmat cursurile unei facultăți de sport, însă în cele din urmă a renunțat: "Am obosit prea repede. Am amânat reînceperea antrenamentelor, o lună, două… şi aia a fost. Acum e prea târziu oricum. Nu cred că mai am mobilitatea de altădată. Tata cred că se bucură, nu era cel mai fericit când mă vedea în costumul de atletism”.

ȘAPTE cupluri celebre care s-au logodit de la începutul anului

După ce s-a lăsat de sport, Lidia Buble s-a îngrășat brusc - așa cum se întâmplă de obicei în cazul marilor sportivi, iar acum este vegetariană: “După ce-am renunțat la sport am pus ceva kilograme pe mine şi mă simțeam complexată. Nu-mi plăcea şi mi-am dorit foarte mult să slăbesc, dar nu chiar atât de mult. Nu mănânc deloc carne, dar mi-e imposibil să mă abțin de la anumite feluri, cum ar fi salata de vinete. Am rămas, în schimb, cu fructele de mare şi cu peştele. Nu țin un regim, dar sunt mai atentă când comand de la restaurant”.