Oficial începe vara, aşa că dacă ai nevoie de o schimbare de look ca să fii mai fresh ca niciodată, uite ce se poartă sezonul ăsta! O să fii în trend şi o să te simți beton!

Buclele foarte largi, aparent neglijente, sunt un look fresh pentru vară.

Cine are părul relativ ondulat nu trebuie decât să folosească un produs de styling care să nu "sufoce" părul, mai ales pe căldură, iar treaba e gata. Dacă aveți părul drept-drept-drept, puteți să-l ondulați pe ici pe colo cu un ondulator de dimensiune medie. Sau pur şi simplu să-l împletiți lejer şi să stați aşa câteva ore. La final veți arăta fresh ca într-o zi de plajă.

Împletiturile se poartă şi în vara 2017. Aşa că go for it!

Dacă aveți părul suficient de lung şi destulă răbdare, puteți alege o combinație de împletituri "spic" şi "coadă de peşte" precum cea de mai jos, iar dacă vreți să schimbați în mijlocul zilei puteți oricând să o transformați într-un coc simpatic.

Sau puteți să îl lăsați liber şi să "asezonați" o codiță împletită pe ici, pe colo, pentru un look uşor hippie.

Coada înaltă e de bază vara şi probabil de asta e mereu la modă.

Te scuteşte cât de cât de momentele neplăcute în care ai transpirat şi părul ți se lipeşte de față, gât sau umeri. Bine, asta dacă nu bate vântul...

Evident, ai oricând opțiunea să te tunzi scurt, dar dacă totuşi nu te lasă inima, o tunsoare LOB (long bob, adică) e compromisul perfect.

Părul e destul de lung încât să-l poți prinde când simți nevoia, dar şi destul de scurt cât să nu te sufoce în zilele toride sau în serile în care simți nevoia să-l laşi să fluture.

Ştiți tunsorile "castron" din anii '90? Dacă tot a trecut atâta amar de vreme de atunci, au primit şi ele un upgrade. O tunsoare "rotundă", dar care să pară tăiată cu barda te ajută să rămâi feminină şi să respiri.

Nu trebuie să te chinui să o stilizezi prea mult. Poate doar ceva spumă, ca să arăți cât mai natural şi gata! Sau, dacă trebuie să arăți ca scoasă din cutie, poți să mergi pe varianta asta. Se poartă!

Bretonul e şi el "o chestie" vara asta, cu toate că atunci când suferi de cald ultimul lucru pe care ți-l doreşti e să ți se lipească şi părul de frunte. Well... Stiliştii spun că se poartă, aşa că nu comentăm. Oricum, poți să-l ridici oricând cu ajutorul unei clame drăguțe sau al unor agrafe.

Un "top knot" poate salva absolut orice zi de vară, indiferent de ținuta pe care o alegi.

Un mix între împletituri şi o coadă simplă, eventual într-o parte, îți va oferi un look perfect pentru orice situație. Şi îți lasă ceafa liberă!