Dacă nu ai smartphone, lumea te crede depăşit, iar dacă ai smartphone sigur cunoşti "lupta" dintre utilizatorii de iPhone şi cei de Android. Fiecare spune că telefonul lui e mai bun, mai deştept, mai frumos, mai "friendly". Dar niciunul nu ar recunoaşte că are şi o mulțime de hibe care îi enervează la culme.

8 probleme pe care doar utilizatorii de Android le pot înțelege

Iată TOP 11 lucruri care îi scot din sărite pe utilizatorii de iPhone. Dincolo de faptul că ăia cu Android sunt oricum mai mulți, au ecran mai mare şi cu rezoluție mai bună .

1. Nu poți instala aplicații care nu sunt ale celor de la Apple.

2. Nu ai atât de multe opțiuni de a-ți personaliza telefonul.

3. Să copiezi fişiere dintr-un computer în iPhone e un iad pentru că opțiunea "drag and drop" funcționează doar dacă ai iTunes pe ambele device-uri.

4. iPhone nu poate rula două aplicații în acelaşi timp.

5. Nu poți folosi carduri de memorie la iPhone. Deci trebuie să ştergi mereu lucruri vechi ca să faci loc pentru altele noi.

EPIC! 20 de probleme pe care doar oamenii cu iPhone le pot înțelege

6. Rezoluția ecranului e mai mică decât la telefoane cu Android din generații mai vechi.

7. Un iPhone la liber, fără abonament, e foarte scump.

8. La fel şi accesoriile.

9. Bateria nu poate fi înlocuită, deci când ea "moare"... bye-bye!

10. Mulți utilizatori de iPhone se plâng de setările tastaturii, care se mai şi blochează când foloseşti telefonul în landscape mode. Arggh!

11. Siri e cool, dar nu chiar atât de cool. Mai ales când te pune să repeți la infinit ceva pentru că nu înțelege întrebările decât într-un anumit format. Nu e mai simplu să cauți pe Google?