Indiferent la ce liceu sau facultate te duci, vei da peste aceste tipuri de profesori. La cursurile unora mergi cu drag, la alții de frică şi la alții pentru că nu ai de ales. Dar sigur îi cunoşti şi tu foarte bine.

TOP 15 profesori care au făcut "mişto" de elevii lor şi toată lumea a râs

Proful BETON este cel la care sala e mereu plină. În primul rând pentru că arată bine, iar apoi s-ar putea să îți dai seama că îți place şi materia. Dacă reuşeşti să te concentrezi la ea.

TOP 10 cei mai HOT profesori din lume. Fetele sigur vor să se întoarcă la şcoală

Proful aparent sociabil este acela care se poartă ca şi cum ți-ar fi prieten, dar care la teste te "arde" de nu ştii cum scapi de corigență.

Proful care te va teroriza până la sfârşitul anului şi care te va bântui şi după ce termini. La ora lui n-ai curaj să scoți un sunet de teamă că te va asculta. Aşa că te gândeşti să chiuleşti, dar apoi ştii că va fi şi mai rău când te vei duce totuşi la oră pentru că până la urmă trebuie să îți încheie media, nu? Mare dilemă!

Proful care iubeşte să dea teme pentru acasă. Multe teme! Şi care le şi verifică ora următoare.

Profa care vorbeşte prea mult despre viața personală

Proful care te plictiseşte de moarte. La fiecare oră! Pentru că v o r b e ş t e raaaar, moonoootooon şi nuuu spuuune nimiiic in-te-re-sant!

Proful care a scris o carte care sigur ți se va părea interesantă. În principal pentru că la teste/teze/examene o să îți dea subiecte din ea, deci nu ai de ales şi trebuie să o cumperi dacă vrei să treci la el.

Prospătura care tocmai a terminat facultatea şi a început să predea. Toți elevii fac glume pe seama lui, dar nu de fiecare dată au şi norocul să nu plătească scump pentru asta. Atenție la ei, că sunt cei mai imprevizibili.

Proful super-deştept, care nu doar îți toarnă în cap noțiuni, ci te învață în adevăratul sens al cuvântului. Doar e deştept, nu? Poate că nu e favoritul elevilor, dar sigur ar merita un premiu, dacă s-ar da Oscaruri pentru profesori.

Proful care urăşte tot în viață. Iar din păcate tu faci parte din viața lui, aşa că la orele lui trebuie să fii mereu în gardă, pentru că nu ştii ce şi de unde te loveşte.

Proful care iubeşte ce face este proful care ar trebui clonat. Nu doar că îşi cunoaşte bine meseria, dar efectiv îi face şi pe elevi să le placă şcoala. Cel puțin la cursurile lui. Nu-i pasă de notele pe care le iau elevii, ci de ce le rămâne în cap. El ştie să glumească, să transmită şi să te facă să-ți doreşti ca toți profesorii să fie ca el.