Ladies, azi vorbim despre sutiene! Ştim că sunteți convinse că nu vă putem spune nimic nou, dar poate vă surprindem.

10 motive pentru care tipele urăsc de fapt sutienele

Orice tipă crede că, atunci când vine vorba de sutiene, cel mai important e cât sunt de frumi şi de sexy. Dar punem pariu că s-ar putea să vă revizuiți "colecția" după ce citiți aceste 5 greşeli pe care probabil nu v-ați dat seama că le faceți.

1. Îți cumperi sutiene cu circumferință prea mică. Ştim, unele îți plac atât de mult şi pur şi simplu nu aveau o măsură mai mare! Dar îți plac şi "gogoşile" care apar pe spate sau la subraț din cauză că te strâng?

2. Nu alegi cupa potrivită. Orice tipă vrea un decolteu beton, dar "push-up" nu înseamnă să arăți ca şi cum ai avea două perechi de sâni. Ştiți ce zicem?

3. Oricât de mult îți place un sutien, dacă face "riduri" nu este cel potrivit. Înseamnă că e prea mult spațiu în cupa aia. Şi se va vedea şi prin haine, chiar dacă îți place să crezi că nu e aşa!

TOP 13 cele mai COOL sutiene inspirate din filme celebre

4. Mai toate sutienele au sârme pentru susținere şi orice tipă ştie ce înseamnă când una iese de la locul ei şi te "înjunghie" când ți-e lumea mai dragă. Dacă le scoți din prima, strici tot feng-shui-ul sutienului. Aşa că mai bine alege unul cu sârme potrivite, pe care să nu le simți când îl îmbraci!

5. Când te-ai îndrăgostit de un sutien, nu îți vine să mai porți altul, deşi ai atâtea, fii sinceră! Dacă altfel nu te putem convinge, să ştii că aşa o să-l strici mult mai repede. Mai ales dacă mai şi adormi cu el pe tine. Că, deh, se mai întâmplă ;) Ideal e să nu porți acelaşi sutien două zile la rând şi nu doar din motive de igienă, ci şi pentru că aşa îi conservi elasticitatea şi automat o să te bucuri mai mult de el.