Care sunt lucrurile care te-au obsedat, enervat sau fascinat anul acesta? Cu siguranță există cel puțin un trend pe care și tu l-ai încercat sau pe care l-ai urât de cum l-ai văzut prima dată. Se spune că gusturile nu se discută, dar la fel de adevărat este că ce e mult, nu e sănătos. 

Sperăm că lumea s-a săturat și că aceste trenduri vor apune în viitorul apropiat, pentru că deja e prea mult. Pe tine care dintre cele de mai jos te-a enervat cel mai tare în 2017?

Fidget Spinner. Ok, știm că sunt anti-stress, dar parcă prea s-au transformat din jucării pentru copii în jucării de oameni mari. Dacă nu ai pus mâna măcar pe un fidget spinner în 2017, probabil ai trăit pe altă planetă. Putem să trecem mai departe acum?

Kendama. Exact aceeași poveste ca la fidget. De la copii până la adulți și de la oameni simpli până la vedete, kendama i-a înnebunit pe toți. Îți dai seama că lucrurile au ajuns prea departe pentru că au apărut până și campionate de kendama. Ok, acum hai să ținem un moment de reculegere și să sperăm că se va termina curând nebunia cu jucăriile din lemn.

Papucii cu blană. Sau șobolanii umblători, așa cum au mai fost numiți. Rihanna, știm că tu ești responsabilă pentru ”moda” asta, să nu crezi că vei fi iertată prea curând! Vestea bună e că vara s-a terminat, deci no more papuci blănoși. Vestea proastă e că a apărut blana pe ORICE! Trecem la teniși cu blană, pantofi cu blană și cizme cu blană, dar mai bine să nu vorbim despre asta, ok?

Chokerele. Ok, știm că s-au purtat și anul trecut, dar în 2017 lumea parcă a luat-o razna cu choker-ele acelea gen Fifty Shades Of Grey. Știi sigur despre ce vorbim, colierele alea de piele, cu un inel metalic agățat. E ușor să-ți imaginezi mai departe și suntem siguri că toată lumea știe la ce ne gândim când le vedem. 

Sprâncenele valuri, sprâncenele pană și orice alte idei dubioase le-au mai venit fetelor pe Instagram. Ok, cineva are prea mult timp liber la dispoziție și prea multă imaginație. Dar atunci când apar tutoriale despre cum să faci valuri cu sprâncenele, la propriu!, e clar că s-a ajuns prea departe.