Chiar dacă nu îți vine să crezi, cea mai importantă relație pe care o ai în viață e cea cu tine însuți. Hei, nu vă gândiți la prostii! E vorba strict de a nu uita de tine de dragul altuia. Iar când nu te mai simți bine cu tine din cauza unei alte relații, e bine să te bagi în şedință şi să iei o decizie.

Cum îți dai seama dacă un tip este iubitul PERFECT pentru tine

Şi să mai înveți câte ceva despre cum e să ai o relație. Mai ales dacă ai 20 de ani sau peste. Uite ce nu îți spune nimeni despre relațiile pe care le ai la vârsta asta:

Chiar dacă ai impresia că te-ai maturizat după ce ai schimbat prefixul, tot o să ai parte de "drame". Astea nu dispar pur şi simplu când vârsta ta începe cu "2". Doar că trebuie să ai maturitatea necesară să le accepți şi să mergi mai departe.

E momentul în care ar trebui să înveți că oamenii nu au un scop în viață din a-ți face rău ție. Pur şi simplu se întâmplă. Şi trebuie să ştii să treci peste.

11 semne că eşti într-o relație cu o persoană "indisponibilă" emoțional

Chiar dacă ai depăşit anii adolescenței, iubirile "prosteşti" nu dispar odată cu ei. Şi până la urmă ce e rău în ele? Fluturii în stomac sunt mişto rău la orice vârstă.

Relațiile "disperate" nu sunt pentru cineva de 20 de ani. Nu zice nimeni că trebuie să te căsătoreşti în următorii 10 ani. Experimentează, cunoaşte-te pe tine şi pe alții şi, orice ai face, nu te mulțumi cu puțin! Enjoy!

TOP 6 lucruri pe care doar cei care au relații "on-off" le pot înțelege

Când ai 20 de ani, probabil o să afli că despărțirile dor mai rău decât în adolescență, când plângeai în pumni câteva zile şi apoi reveneai la ce făceai înainte. Pentru că lucrurile se desfăşoară la alt nivel, deşi dragostea nu are vârstă. A, şi e posibil să te desparți nu doar de iubiți sau iubite, ci şi de prieteni. Pentru că toată lumea se schimbă! Chill! Şi nu uita că nu e greşit să cunoşti oameni noi, indiferent că e vorba de dragoste sau de prieteni.

#taco #nacho #nachofriend #sadtaco #friendbreakup #tacoboutit #nachofreindanymore #ihaveashirt #whomadethis

A photo posted by Potato Chip (@nacho._.weed) on

Chiar dacă nu ți-a plăcut chimia în liceu, trebuie să-ți placă în dragoste. Aşa că pune mâna şi învaț-o, că fără ea nu faci mare lucru!

Relațiile pe termen lung nu sunt obligatorii doar pentru că ai peste 20 de ani.

10 semne că relația voastră nu are niciun viitor

Şi în niciun caz nu trebuie să "te aşezi la casa ta" doar pentru că aşa îți spun alții.

Singura persoană pe care trebuie să o mulțumeşti 100% eşti tu!