Orice tipă vrea să fie mereu strălucitoare, dar vara asta chiar poate fi o problemă din cauza transpirației. Dacă te-ai săturat să ți se "topească" machiajul pe față pe căldurile astea, avem trei trucuri care sigur îți vor face viața mai uşoară!

9 trucuri de make up pentru tipele leneşe

Baza de machiaj e esențială vara pentru că fixează toate produsele de make-up pe care le aplici. Vara este ideal să iei o bază fără ulei, dar ai grijă să se potrivească tenului tău.

Vara e momentul potrivit să-ți iei un BB-cream. Este un produs hibrid care abia acum începe să devină popular şi pe la noi. Practic e o combinație între make-up şi îngrijire şi te scuteşte să faci mai mulți paşi esențiali pentru un machiaj rezistent. Practic, ele hidratează, protejează îpotriva soarelui, acționează ca bază pentru machiaj, corector şi fond de ten în acelaşi timp, întrucât au şi pigment, iar fața ta nu va fi atât de încărcată.

Spray-ul de fixare va fi cel mai bun prieten al tău vara asta. Poate sună ciudat şi poate nu e tocmai uşor de găsit şi de cumpărat, dar merită efortul. Pentru că te ajută să scapi de aspectul ăla de față "scursă" şi de machiaj topit. Secretul e să îl aplici înainte şi după machiaj!

Cu plăcere!