Femeile ar face orice pentru a fi mai frumoase şi tocmai de-aia chirurgia plastică a devenit o industrie. Dar credeți că asta e o problemă? Stați să vedeți ce trucuri foloseau înainte să se prindă medicii că pot face o afacere din asta. Sau înainte de apariția cosmeticelor aşa cum le ştim azi.

TOP 7 cele mai ciudate secrete de frumusețe ale vedetelor. Vezi la ce trucuri apelează!

Luați-le p-astea! Şi gândiți-vă cum ar fi fost să trăiți în vremurile alea. Sau mai bine nu!

Arsenicul era folosit la jumătatea secolului al XIX-lea pentru un look mai proaspăt. Da, oamenii chiar înghițeau doze mici din această otravă. Iar când nu arătau prea fresh şi luau o doză mai mare...

Epilarea cu raze X a apărut în 1915 şi se spunea că este definitivă. Doar că venea la pachet cu leziuni ale pielii, ulcer şi cancer.

Tenia este un parazit care dă mari bătăi de cap, dar la începutul secolului XX era folosită de cei care voiau să slăbească. Da, chiar existau pastile cu tenii pentru cei cu probleme de greutate. Yukkk!

Fondul e ten cu plumb şi oțet era folosit în secolul al XVI-lea pentru un look ca de porțelan. Pentru că pielea extrem de albă era un semn de noblețe la vremea aia. Problema era că provoca intoxicații cu efecte secundare severe.

Picăturile cu Belladonna sau "atropa belladonna" erau toxice, dar erau considerate un preț mic pentru a obține pupile dilatate care cucereau pe toată lumea. Nu mai conta că, folosite în exces, duceau la orbire.

"Foot binding" era o metodă folosită în China pentru ca femeilor să nu le crească piciorul prea mult şi să fie "măritabile". Presupunea fracturarea degetelor de la picioare şi purtarea unor pantofi speciali. Nu vreți să ştiți cum arată rezultatul.

Corsetele sunt şi acum la modă printre femeile care vor să-şi subțieze talia. Doar că unele exagerează! Şi ce nu spune nimeni este că pot afecta organele interne. Dar csf? N-ai csf! Dacă ele vor să se chinuie...