În epoca Facebook şi Instagram, toată lumea ştie ce înseamnă să te chinui să faci o poză bună de postat pe profil, să te invidieze lumea. Şi toată lumea a învățat cum stă treaba cu editarea imaginilor sau cu filtrele. Lucrurile au ajuns până într-acolo, încât nici nu mai ştii ce e real şi ce nu.

Un editor foto a decis, însă, să spună adevărul despre imaginile pe rețelele de socializare. Şi a primit numele de "Photoshop Hero".

7 tipuri de fotografii care se poartă pe rețelele de socializare

Pe Instagram, "Photoshop Hero" este Kanahoooo şi a devenit cunoscută pentru că refăcea într-un mare fel pozele celor care îşi căutau parteneri pe site-urile de dating. Tocmai de aceea are o părere avizată şi te pune pe gânduri când îți spune să nu crezi nimic din ce vezi online. Şi, ca argument, a început să posteze exemple grăitoare tip "before & after". Te lăsăm să tragi concluziile!

Ai crede că doar tipele sunt obsedate să îşi retuşeze pozele? Well, surpriză! Nici tipii nu se dau la o parte de la treaba asta. Pentru că presiunea frumuseții convenționale afectează pe toată lumea!