Cele mai multe cupluri se despart din cauza infidelității, a certurilor sau a violenței, dar sunt unii care spun "stop" din motive dubioase sau chiar prosteşti.

Îți lăsăm mai jos un top al celor mai stupide cauze de despărțire/divorț de care ai auzit vreodată. Prepare to be amazed!

Rețelele de socializare

Ai crede că ar putea fi un motiv dacă descoperi ceva relații "nefireşti" între iubi şi alte persoane. Dar nu te-ai gândi niciodată că faptul că nu ai modificat "relationship status" ar putea duce la despărțire, nu?

Vasele murdare pot fi şi ele o amenințare pentru relație. A pățit-o un tip pe care l-a lăsat nevasta pentru că mereu lăsa lângă chiuvetă paharul sau cana.

Mesajele necitite sau cele lăsate fără răspuns vă pun în pericol relația. Cel puțin asta a considerat o femeie care a băgat divorț pentru că soțul îi dădea doar cu "seen". Şi a adus toate probele la tribunal.

Spălatul rufelor poate fi şi el motiv de despărțire. Atunci când eşti un fanatic al fotbalului, ai tricouri cu autografe, iar nevasta le bagă la spălat pentru că le consideră murdare.

Un tip şi-a părăsit soția după doar câteva zile de la căsătorie din cauza machiajului. La tribunal a explicat că femeia îl păcălise înainte de nuntă folosind foarte multe cosmetice, inclusiv gene false, şi că i-a văzut adevărata față abia după nuntă. W! T! F!

Ai grijă cum treci numărul lui "iubi" în telefon. O femeie a divorțat după 17 ani de căsnicie pentru că a descoperit că soțul o avea trecută în telefon drept "Guantanamo", faimoasa închisoare militară din SUA.