Ce faci atunci când ești artist și suferi din dragoste? Îți transformi suferința în artă. Cele mai frumoase opere de artă se nasc în urma experiențelor negative, iar muzica nu face excepție. Lui Taylor Swift îi merge bine de ceva timp, de când cântă despre foștii iubiți.

ASCULTĂ: Andra are o piesă de 60 de milioane de ascultări, dar nu a filmat încă videoclip

Și nu e singura. Artiștii sunt și ei oameni, deci suferă, sunt înșelați, dezamăgiți sau părăsiți de iubiți sau iubite. Așa se nasc cele mai emoționante piese. Partea și mai tare e atunci când foștii se simt ”cu musca pe căciulă” și le dau o replică, tot pe muzică.

 

Se spune că Ed Sheeran a scris piesa ”Don't” pentru Ellie Goulding, după ce ea l-a înșelat cu un prieten.

 

 

Fanii s-au prins imediat că ”On My Mind”, a lui Ellie Goulding, e un răspuns la piesa lui Ed Sheeran.

 

Justin Bieber își strigă dorul de Selena în ”Where Are U Now”, piesa pe care a lansat-o anul trecut alături de Skrillex și Diplo.

 

 

 

Și pe bună dreptate, ce poți să-i spui inimii dacă vrea pe cineva anume? Selena Gomez știe cel mai bine:

 

Știm deja că Taylor Swift a lansat multe piese despre foștii iubiți, dar ”We Are Never Ever Getting Back Together” e cu dedicație pentru Harry Styles.

 

 

Poate cea mai cunoscută piesă a lui Justin Timberlake s-a născut din infidelitate. ”Cry Me A River” e despre faptul că Britney Spears l-a înșelat. 

 

 

”Everytime” e răspunsul lui Britney la piesa lui Timberlake. Versurile și videoclipul fac trimitere la melodia fostului iubit.