Te-ai gândit vreodată cum ar fi ca doi dintre artiștii tăi preferați să lanseze o melodie împreună? Vorbim despre colaborări care poate s-au făcut deja, în urmă cu mulți ani, dar și despre featuring-uri la care poate nu s-a gândit nimeni până acum.

Fiecare are plăcerile lui vinovate în muzică. Și noi le avem pe ale noastre și am făcut o listă cu featuring-uri pe care ne-ar plăcea să le auzim, cândva, în muzica autohtonă. Cine știe, poate le dăm idei și inspirație artiștilor și ni se îndeplinesc dorințele!

Delia și Antonia. Sunt prietene, sunt amândouă Global Girls... cum ar fi să lanseze și o piesă împreună?

Atunci când a venit în București, Irina Rimes a început să lucreze cu Raluka. I-a compus și piese între timp și au devenit foarte bune prietene. Așa că un featuring ar fi mai mult decât binevenit.

Și dacă tot vorbim despre Irina Rimes, ne-ar plăcea să o auzim cântând și cu The Motans. Amândoi vin de peste Prut și amândoi pun poezie în muzica lor. Îți dai seama cum ar rupe o melodie pe care să o lanseze împreună?

 

Pe Smiley ne-ar plăcea să-l auzim cântând cu Andra. Ar ieși o piesă de milioane!

 

Mai ții minte serialul pentru adolescenți, în care Alina Eremia și Dorian Popa formau un cuplu? Cât de tare ar fi să lanseze o piesă împreună, măcar de dragul acelor vremuri...

Nicole Cherry și Alex Velea. ”Cireșica” e prietenă bună a cuplului Antonia-Velea, iar o colaborare și pe plan muzical cu ”frătziwear” ar fi beton!

 

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea) pe

Și dacă tot a venit vorba despre ”frătziwear”, ne-am gândit că ar fi beton să refacă featuring-ul cu fratele Connect-R. Au trecut 12 ani de când au cântat pentru prima dată împreună, adică de la piesa ”Dragoste la prima vedere”. 

Pe Alina Eremia ne-ar plăcea să o auzim cântând cu băieții de la Carla's Dreams. Mai e nevoie să spunem de ce?!