Alina Eremia le-a oferit fanilor acum ceva timp trei piese cadou. De data aceasta, artista a făcut echipă cu Liviu Teodorescu și a încărcat pe canalul ei de Youtube o altă variantă a piesei ”Printre cuvinte”.

"Printre Cuvinte" este un track catchy. Pe fundal se aud fluiere şi percuții tribale. Versurile sunt despre ego şi o relație ce pare pierdută, dar care ar putea fi salvată de partea feminină a ecuației.

Vă prezint 3 etape care reprezintă parcursul unei relații deteriorate în timp. Cu siguranță ne-am întrebat de multe ori dacă iubirea este rezolvarea tuturor problemelor. Este? Gândurile așternute pe hârtie te pot face uneori să-ți dai seama că nu mai ai aripi să zbori. Ai simțit vreodată că vrei să pleci, dar nu ai avut curaj să accepți realitatea?

"Printre cuvinte" vorbește despre lucrurile care nu se rostesc dar care plutesc în aer, se simt, nu le poți nega și cu cât rămân nespuse, cu atât îndepărtează. Și ajungem la "Anotimpuri", care povestește despre etapă care a urmat, când deja sunt multe resentimente la mijloc ("am ajuns să ne urâm în secret") dragostea s-a stricat, și nu se mai poate repara (N-am știut să ne iubim perfect). Dar ce mai rămâne când "dragoste nu-i"?", a spus Alina despre piesele ce marchează o nouă etapă în cariera ei.

Cât de bine sună varianta cu Liviu Teodorescu?