Ariana Grande şi-a lansat mult-anticipatul album 'Thank U, Next' la prima oră a zilei de vineri (8 februarie), informează Press Association.

Albumul a fost extrem de aşteptat de fani, după ce artista pop, în vârstă de 25 de ani, a făcut mai multe anunțuri în ultimele săptămâni pe conturile sale de pe rețelele sociale. 

'Thank U, Next' este parțial inspirat de o serie de incidente pe care artista le-a trăit în ultimele şase luni. În octombrie, Grande şi-a anulat logodna cu actorul de comedie Pete Davidson, iar în septembrie, fostul său iubit, rapperul Mac Miller, a murit în urma unei supradoze.

Albumul conține 12 melodii, printre care piese lansate anterior precum 'Imagine' şi '7 Rings', dar şi melodii noi precum 'Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored', 'Needy', 'NASA' şi 'Bloodline'. În acelaşi timp cu albumul, Grande a lansat şi videoclipul piesei 'Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored'. În acesta, vedeta participă la o petrecere în Hollywood Hills şi încearcă să-i distragă atenția persoanei pe care o iubeşte de la partenera acestuia. Ariana Grande, una dintre vedetele care vor cânta la festivalul Coachella în luna aprilie, va pleca într-un turneu mondial în luna mai.