Nu mai e nici un secret pentru nimeni că Eminem a reaprins disputa cu Machine Gun Kelly, după ce a lansat albumul "Kamikaze". Toată povestea a început în 2012, după ce MGK a numit-o pe fiica lui Eminem, Hailie, minoră la acea vreme, “hot as fuck”. A fost chibritul care a aprins fitilul. 

În piesa "Not Alike", Eminem i-a transmis lui Machine Gun Kelly că a întrecut limita, iar câteva zile mai târziu, Machine Gun Kelly a venit cu răspunsul, tot într-o piesă "Rap Devil". Ce a urmat? V-ați prins deja: Eminem a lansat "Killshot". Curioși de turnura pe care o va lua disputa dintre rapperi, fanii celor doi artiști au "înroșit" butonul de play. Pe Youtube, piesa a depășit 70 de milioane de vizualizări în trei zile de la lansare și este pe primul loc în Trending. 

"Killshot" începe cu o referire la Rihanna. Eminem spune că Riri i-a dat un mesaj că "i-a lăsat semne pe gât". MGK este poreclit "Stan" şi este ironizat fie pentru frizura "man bun", fie că mâncă cereale pentru copii mici în videoclipul său, "Rap Devil".