Drumul Nicoletei Nucă spre celebritate a fost unul foarte lin, iar din momentul în care a apărut la X Factor şi până la primele hituri a trecut foarte puțin timp. Cântăreața originară din Republica Moldova e acum o figură obişnuită a indistriei muzicale româneşti, dar nu încetează să-și surprindă fanii.

După ce a cântat operă, Nicoleta Nucă s-a alăturat proiectului Planeta Veselă și a lansat un cântecel pentru copii. Melodia se numește "TRU TRU TRU" și are șanse să-ți rămână în minte de la prima ascultare. Dacă ai deja copii, atunci știi despre ce vorbim!

VIDEO | Tu știi ce cânta Luis Fonsi în 2009? Asta e piesa care i-a adus un premiu Grammy!

”M-am implicat în proiectul Planeta Veselă pentru că mi s-a părut un proiect foarte tare pentru copii și o provocare pentru mine, ceva nou. Nu am mai cântat până acum niciodată piese pentru copii și asta m-a motivat să încerc. Și adevărul e că m-am distrat mult atât atunci când am înregistrat piesa, dar și la filmări, alături de copii, care sunt extrem de prietenoși și amuzanți, dar și profesioniști! A fost o experiență foarte drăguță!”, a declarat Nicoleta Nucă.