Selena Gomez și-a amânat toate concertele din perioada următoare din cauza pandemiei de Coronavirus, însă artista are un as în mâneca. Aceasta și-a anunțat fanii că va mai lansa încă trei piese bonus de pe albumul ”Rare”.

Selena Gomez a lansat la începutul anului albumul ”Rare” și a cucerit toate topurile cu el. Fanii speculau deja că există câteva piese pe album care ar putea fi despre Justin Bieber, iar artista a simțit nevoia să se justifice. ”Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce”.

Acum, artista și-a anunțat fanii pe Instagram că pe 9 aprilie va lansa trei piese bonus care vor fi incluse pe varianta deluxe a discului ”Rare” și s-a ținut de cuvânt. Este vorba despre ”Boyfriend”, ”She” și ”Souvenir”.

Piesa ”Boyfriend” este una dintre cele mai așteptate de către fani, mai ales că are același titlu ca și piesa lansată de Justin Bieber acum ceva timp."Una dintre piesele mele preferate se numește 'Boyfriend' și nu mai am răbdare ca oamenii să o asculte.", a spus artista.