Cu toții știm relația de scurtă durata a Selenei Gomez cu The Weeknd. Chiar dacă, aparent, cei doi au uitat repede unul de celălalt, fanii sunt de părere că noua piesă lansată de The Weeknd o are ca sursă de inspirație pe Selena Gomez.

La începutul săptămânii, The Weeknd și-a reactivat contul de Instagram cu niște poze blurry. A fost semnul că va lansa și ceva materiale noi, iar fanii au fost foarte curioși de rezultat.

Artistul a lansat piesa „Heartless” care va face parte de pe cel de-al patrulea album The Weeknd, care va fi anunțat în curând.

"A fost greu pentru ei să realizeze că lucrurile se îndrepată spre o direcție greşită în ultimele luni de zile. Au fost sinceri unul cu celălalt şi ştiau că lucrurile nu mai mergeau. Distanța a fost cauza principală a despărțirii", a declarat un apropiat al celor doi. The Weeknd, pe numele său real, Abel Tesfaye, a fost plecat cu concerte iar Gomez a făcut efortul să îi fie alături aproape la toate concertele. Cu toate acestea, când ea a început filmările în New York, iar el şi-a continuat turneu, lucrurile au devenit mai dificile.

Tu ce crezi? Este sau nu despre Selena?