Ed Sheeran va susține un concert la București, pe Arena Națională, în data de 3 iulie 2019, iar în deschidere vor cânta doi mari artiști.

Concertul este parte a turneului mondial pentru promovarea albumului "Divide", al treilea din cariera sa. În deschiderea celui mai așteptat concert al anului 2019, vor concerta doi dintre cei mai iubiți tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

James Michael Bay, născut la 4 septembrie 1990, este un cântăreț-compozitor și chitarist englez. În 2014, a lansat single-ul "Hold Back the River", înainte de a-și lansa albumul de debut Chaos and the Calm (2015). 

Zara Maria Larsson este o cântăreață și compozitoare suedeză, care la vârsta de numai 10 ani a câștigat show-ul Talang, versiunea suedeză a concursului Got Talent. A împărțit deja scena cu nume celebre precum David Guetta pentru a cânta piesa oficială de la UEFA Euro 2016 și în 2017 cu John Legend, la concertul din cadrul Premiilor Nobel pentru Pace, un moment spectaculos, despre care s-a vorbit foarte mult în presa internațională.