Deliric x Silent Strike au scos o piesă transformată într-o mişcare socială.

Deliric x Silent Strike știu să se joace cu ritmul și versurile, dar acum o fac și în contextul unui concept actual. Totul a pornit cu o serie de poze alb-negru pe Instagram, în care vedeai oameni cu fața blurată având două puncte în loc de ochi și un smiley-face în loc de gură.

”Ne-am obișnuit să ne ascundem adevăratele sentimente. A devenit a doua noastră natură să purtăm masca indiferenței, a succesului, a superiorității. Cu aceeași lejeritate ne lăsăm păcăliți de măștile celorlalți și ajungem să ne simțim vulnerabili și excluși dacă nu #zambimfals cu orice ocazie.

Ne-am invitat prietenii să ne ajute să ne reamintim, nouă și celorlalți, că viața reală este un balans între bune și rele. Și să împărtășim din poveștile noastre care subliniază această discrepanță între ce se vede la suprafață și ce se află după mască.

Am început printr-o campanie de teasing ce ne-am dorit să fie șocantă și intrigantă. O voi continua eu cu o poveste care s-a repetat în fiecare relație pe care am avut-o. Sper să continuați voi împărtășind propriile experiențe.”, a declarat Deliric.

Ai văzut videoclipul?