Ellie White revine cu o super piesă și un videoclip filmat într-un decor superb. ”Mintea mea” e despre iubire și te va cuceri de la prima ascultare. Unde mai pui că are parte de un super clip, iar noi îți arătăm și cum a fost la filmări!

VIDEOCLIP NOU: Feli - Timpul

Ellie cântă despre dragoste, așa cum numai ea știe. În timp ce alții îți prezintă piesa, noi îți arătăm și cum a fost la making of. Artista are o atitudine sexy și misterioasă, în același timp, și un partener care va aprinde imaginația multor domnișoare. Vizualul piesei a fost filmat într-un decor superb, pe domeniul conacului Mănăsia din Ialomița. 

Piesa ”vorbește despre acele momente din viața fiecăruia dintre noi când dorim să judecăm la rece situațiile cu care ne confruntăm, însă intervine aspectul sentimental, când inima dictează și ne influențează deciziile. Iubim, ne despărțim, vrem să uităm, dar nu reușim ușor pentru că amintirile și sentimentele par mult mai puternice”, după cum o descrie chiar Ellie White.

Și dacă vrei să vezi cum a fost ”behind the scenes”, îți arătăm noi, în exclusivitate. O mașină de epocă, un cal superb, un conac încărcat de istorie și o piesă ca o poveste de dragoste. Enjoy!

Credit foto: Ciprian Strugariu