LAST NIGHT înseamnă Felix, Cristi și Bogdan, producători muzicali în echipa FLY RECORDS, care lansează Liar, primul lor single și videoclip.

Cele mai sexy fete și cei trei băieți de la LAST NIGHT au pus de un party nebun care a ținut până dimineața. De cele peste 24 de ore de filmare este "vinovat" regizorul Alex Ceausu.

Nimeni nu s-a plâns de frig de această dată, însa s-a lasat cu fulgi, foarte mulți fulgi de perne pe care toată echipa s-a luptat sa îi scoată din hainele celor trei baieți.

Piesa este produsă de echipa Fly Records, studioul baieților de la FLY PROJECT, care apar și în videoclip alături de LAST NIGHT:

“Am fost pregătiți psihic pentru mult mai multe ore de filmare, ne așteptam la ce-i mai rău, însa a ieșit o petrecere pe bune, la care ne-am simțit foarte bine. A fost prezentă toată echipa Fly Records, au ajuns și Tudor și Dan de la Fly Project, așa că a fost ca un party în familie" spune Felix.

Se numesc LAST NIGHT pentru că așa cum nicio petrecere tare nu începe c-o salată de crudități, așa și poveștile de-a doua zi nu încep cu nimic altceva decât "ce-am facut azi noapte"

"Last Night a venit firesc, suntem extrem de activi și creativi noaptea, cheful de viață este la capacitate maximă atunci și se nasc niște povești excepționale de spus la cafea dimineața" declara Bogdan.

Felix, Cristi si Bogdan vor începe promovarea noului single imediat după Paște, timp în care se pun la punct ultimele detalii ale show-ului LAST NIGHT.