Alina Eremia a lansat piesă nouă ilustrată cu un videoclip cu versuri. E vorba despre "Anotimpuri".

"Anotimpuri" este o piesă care invocă o "singurătate în doi" şi minciunile de care se agața doi îndrăgostiți care se află pe finalul relației. Pentru versurile acestei melodii Alina Eremia a colaborat cu The Motans, devenit sinonimul pieselor de despărțire şi tristețe. Povestea spusă pune accentul pe dependența de cel drag, care poate duce uneori la pierderea contactului cu realitatea.

Vă prezint 3 etape care reprezintă parcursul unei relații deteriorate în timp. Cu siguranță ne-am întrebat de multe ori dacă iubirea este rezolvarea tuturor problemelor. Este? Gândurile așternute pe hârtie te pot face uneori să-ți dai seama că nu mai ai aripi să zbori. Ai simțit vreodată că vrei să pleci, dar nu ai avut curaj să accepți realitatea?

"Printre cuvinte" vorbește despre lucrurile care nu se rostesc dar care plutesc în aer, se simt, nu le poți nega și cu cât rămân nespuse, cu atât îndepărtează. Și ajungem la "Anotimpuri", care povestește despre etapă care a urmat, când deja sunt multe resentimente la mijloc ("am ajuns să ne urâm în secret") dragostea s-a stricat, și nu se mai poate repara (N-am știut să ne iubim perfect). Dar ce mai rămâne când "dragoste nu-i"?"

Tu ai ascultat-o?