Alina Eremia tocmai a lansat un videoclip ilustrat cu versuri pentru "Dragoste Nu-i".

"Dragoste nu-i" este o piesă ceva mai tristă şi melancolică, cu un acord de chitară care se repetă în fundal. Acesta este capitolul final al acelor 3 track-uri, care trebuie ascultate în ordine pentru a înțelege povestea. Are un refren care îți rămâne în minte: "Dragoste nu-i / În bătaia vântului m-ai lăsat tu / Cui m-ai lăsat acum", plus un mixaj electronic minimalist şi curat.

Vă prezint 3 etape care reprezintă parcursul unei relații deteriorate în timp. Cu siguranță ne-am întrebat de multe ori dacă iubirea este rezolvarea tuturor problemelor. Este? Gândurile așternute pe hârtie te pot face uneori să-ți dai seama că nu mai ai aripi să zbori. Ai simțit vreodată că vrei să pleci, dar nu ai avut curaj să accepți realitatea?

"Printre cuvinte" vorbește despre lucrurile care nu se rostesc dar care plutesc în aer, se simt, nu le poți nega și cu cât rămân nespuse, cu atât îndepărtează. Și ajungem la "Anotimpuri", care povestește despre etapă care a urmat, când deja sunt multe resentimente la mijloc ("am ajuns să ne urâm în secret") dragostea s-a stricat, și nu se mai poate repara (N-am știut să ne iubim perfect). Dar ce mai rămâne când "dragoste nu-i"?"

Tu ai ascultat-o?