După ce a colaborat cu nume precum Bruno Mars, Miley Cyrus sau Ariana Grande, Mark Ronson a făcut anunțul: se pregătește să lanseze un nou album, "Late Night Feelings". Iar asta nu e singura surpriză.

Artistul care a obținut un premiu Oscar anul acesta, la categoria Best Original Song, cu "Shallow", melodia de pe coloana sonoră a filmului A Star Is Born, a colaborat cu Lykke Li, pentru piesa care dă titlul celui de-al cincilea său LP. Știm ce veți spune! Nici noi nu ne-am fi așteptat la un asemenea featuring. Oricum ar fi, piesa sună extrem de bine.

Selena Gomez are un secret bine păstrat. Știai că face asta în fiecare dimineață?

Colaborarea cu Li, tipa care ne cucerea în 2013 cu "I Follow Rivers", vine dupa ce Mark Ronson a intrat direct pe primul loc în topul Billboard's Dance Club Songs cu single-ul "Nothing Breaks Like a Heart".

"Late Night Feelings" urmează să apară pe 21 iunie și va include colaborări cu Miley Cyrus ("Nothing Breaks Like A Heart"), Camila Cabello și Angel Olsen. Albumul va fi primul de acest gen care va fi lansat în 5 formate, simultan: pe CD, vinyl, mini-disc, casetă și 8 track limited-edition.