După ce a lansat ”Dance monkey”, piesă care a înnebunit planeta, Tones and I revine cu ” Ur So F**king Cool”.

Tones and I le mulțumește fanilor pentru 1 miliard de vizualizări la ”Dance monkey” printr-o altă piesă. ”Ur So F**king Cool” va fi inclusă pe EP-ul ”The kids are coming”. Artista a declarat că datorează totul fenomentului de „busking”, adică fix ideii de a cânta pe stradă pentru oameni. După ce a primit aprobări și și-a ales un loc potrivit, anume în Byron Bay, la începutul lui 2018, a vrut să cânte piesele pe care le compunea după ce ieșea de la muncă.

Artista a povestit cum și-a dat seama că are șanse în industria muzicii. Într-una dintre serile în care era la noul job, avocatul specializat în drepturi pe muzică Jackson Walkden-Brown a auzit-o și a rămas uimit de ceea ce făcea. I-a pus o carte de vizită în husa unuia dintre instrumente și i-a scris să îl sune. Tones l-a sunat și așa Jackson i-a devenit manager.

”A fost cea mai fericită perioadă a vieții mele. Trăiam cum voiam și puteam să supraviețuiesc din muzică. Doar ieșeam din dubă și făceam ce voiam. Dacă aveam nevoie de bani doar ieșeam afară și cântam.”