VAMA​ lansează balada de dragoste ​”Victoria ta”​. Piesa a fost scrisă în 2014 și, deși a fost cântată în câteva concerte și emisiuni radio si TV, a fost înregistrată în studio abia câțiva ani mai târziu, la insistențele fanilor.

“​Se întâmplă să nu știi că iubești. Sau că ești iubit. Se întâmplă ca alte valori din capul tău să le obtureze pe cele care chiar conteaza. Se întâmplă să crezi că ești doar un “sex-buddy” și să fii mai mult decât atât. Se întâmplă să nu înțelegi că iubirea poate să-ți aducă lucruri mai importante decat ce crezi tu că ai nevoie ca să fii bine. La fel cum se întâmplă să crezi că iubești și să nu fii bine. Se întâmplă să cauți în locuri greșite.

La fel cum se întâmplă să proiectezi supradimensionat, când nu e cazul. Și să suferi. Victoria ta ​este un cântec desprins dintr-o experiență personală. Una în care bărbatul este suficient de imatur ca să nu înțeleagă că trăiește o poveste de dragoste și femeia de lângă el este mult mai mult decât personajul pe care și l-a asumat din dragoste, cu speranța că la un moment dat el va vedea dincolo de ‘scenă’, în culise.” a declarat ​Tudor Chirilă.

Tu ai ascultat-o?