Indiferent cât de mult timp a trecut de când Zayn Malik a părăsit One Direction, fanii cred că boyband-ul va rămâne mereu în inimile lor. Dovada? Noua piesă a lui Zayn, "Fingers".

La scurt timp după lansare, fanii de pe Twitter au început sa analizeze versurile piesei, care vorbește despre dorința de a se reconecta cu un "ex". În timp ce unii cred că Zayn cântă despre o fostă iubită sau chiar despre Gigi Hadid, cu care are o relație de tip on-off de aproape 3 ani, alții se hazardează să lanseze o teorie potrivit căreia Zayn cânta despre fostul său coleg de trupă Harry Styles. "Fingers e despre Harry, nu-i așa?", a întrebat un utilizator pe nume @tanqueraylwt. Altcineva, @svveetcreature a comentat: "#Fingers este o melodie Zarry(Zayn+Harry)". 

 

Dacă este sau nu așa, vom vedea! Noi tindem să credem că toate indiciile duc la Gigi Hadid. Cei doi s-au despărțit la începutul acestui an, astfel încat este posibil ca melodia în care Malik cantă: "Didn't mean what I was saying/No, I wasn't playing, just confused" - să arate de fapt că Zayn regretă modul în care lucrurile s-au încheiat.