Cine îți recomandă ție cele mai tari piese, dacă nu ZU?! Înainte s-o auzi peste tot și să fie mainstream, îți spunem doar atât: melodia asta va fi unul dintre hiturile anului 2019. 

Ține minte piesa asta, pentru că o s-o auzi peste tot în curând. ”Crazy Love” a fost lansată pe final de 2018 și abia începe să se ”coacă”. A intrat deja în playlist-ul Radio ZU și sună într-un mare, mare fel. Nici nu e de mirare, având în vedere că ”vinovați” pentru ea sunt cei de la Future Animals. Și dacă numele trupei nu îți spune (încă) nimic, îți zicem doar atât: tot ei sunt responsabili și pentru cel mai nou album al celor de la Lukas Graham. Future Animals au produs în totalitate cel mai nou material discografic al danezilor care au cucerit planeta cu hitul ”Love Someone”. Și pe ei îi asculți în playlist la ZU.

Revenind la ”Crazy Love”, îți spunem doar că e genul de piesă care te prinde de la primul play și pe care îți vine s-o asculți on and on and on... Dacă versurile spun o poveste sensibilă, stai să vezi clipul! 

PS: Când piesa asta va ajunge mare, să nu uiți cine ți-a recomandat-o, da? :)