Ți-ai făcut playlist-ul pentru perioada următoare? Ei, bine, trebuie să-i faci un update, pentru că piesa asta nu are voie să-ți lipsească. A intrat și în playlist-ul de la Radio ZU și în Most Wanted și e "dragoste la prima ascultare" atunci când îi dai play. 

În urmă cu 6 luni, Kazka, o trupă de muzică pop din Ucraina, lansa "Plakala". Deși puțini au fost cei care au înțeles versurile, piesa a trecut rapid granițele țării, iar formația s-a gândit că ar face bine să lanseze și o versiune în limba engleză. Așa s-a născut "Cry", piesa pentru care vei face o obsesie în perioada următoare. Textul a fost scris de cântăreața și compozitoarea britanică Laura White.

Selena Gomez are un secret bine păstrat. Știai că face asta în fiecare dimineață?

"A fost cumva ca o magie. Toată lumea a început să vorbească despre țara noastră datorită piesei "Plakala". Am hotărât că acesta este un semn al destinului care nu poate fi ignorat și am transformat "Plakala" în "Cry". Astăzi vă prezentăm o piesă foarte importantă pentru noi, care sperăm că va familiariza întreaga planetă nu numai cu cultura ucraineană, ci și cu sufletul ucrainean care cântă. Faceți cunoștință cu deja binecunoscutul, dar complet noul Kazka - Cry", se arată într-un comunicat de presă.

OPT momente în care artiștii români s-au îmbrăcat ca starurile din afară

Nu o mai lungim cu vorba! Îți mai spunem doar atât: ține minte piesa asta, pentru că o vei auzi din ce în ce mai des în următoarea perioadă!

Uite cum sună și varianta originală a piesei: