Numele lui, Dennis Lloyd, s-ar putea să nu-ți spună nimic la prima vedere, dar ține minte piesa asta. "Never Go Back" are șanse mari să devină hitul verii.

Artistul, care te-a cucerit anul trecut cu "Nevermind", a lansat "Never Go Back" după o vizită recentă în Bagkok. Lloyd a petrecut ceva timp în capitala thailandeză, acolo unde a întâlnit și s-a îndrăgostit de o tipă din Columbia. Așa a ajuns să creeze nici mai mult, nici mai puțin, de 40 de melodii, toate inspirate de ea, iar "Never Go Back" marcheză sfârșitul relației, odată cu întoarcerea în Israel.

21 de celebrități care au fost la un pas de moarte, dar au scăpat ca prin minune

Piesa, cu versuri în engleză și spaniolă, vorbește despre pasiunea dintr-o relație și este o continuare directă a "Nevermind". ""Nevermind" a fost scrisă la Bangkok la începutul relației cu fosta mea iubită, iar "Never Go Back" a fost scrisă imediat după despartirea noastră, în Israel. Tot ce scriu despre asta se bazează pe emoție reală și experiență de viață. Sper ca ascultatorii să se poată conecta în felul lor. Am scris piesa după ce ne-am despărțit, într-un moment în care mă simțeam foarte singuratic și deprimat.Daca nu simt nimic, nu scriu muzică. Dar am scris și am înregistrat asta în 45 de minute. Cântecul este un dialog între mine și ea, care face parte dintr-un grup de patru piese, care povestesc întreaga relație", a declarat Dennis Lloyd pentru Complex.com.