2018 a început cu piese una și una în playlistul de la ZU. După "Best Friend" de la Sofi Tukker feat. NERVO, The Knocks & Alisa Ueno sau "Dirty Sexy Money" de la David Guetta & Afrojack ft Charli XCX & French Montana, a venit momentul pentru o nouă recomandare marca ZUTV.ro.

Lauv, artistul de 23 de ani, pe care cei din afară îl știu ca fiind tipul care îi scrie și produce melodiile lui Demi Lovato și care a cucerit top-urile cu "I Like Me Better", revine în forță. "A Different Way" este piesa pentru care Lauv a acceptat să colaboreze cu DJ Snake și bine a făcut!

Nu mai căuta pe Shazam! Asta e piesa pentru care vei face o PASIUNE în perioada următoare!

Producătorul și DJ-ul de origine franceză a colaborat cu Ed Sheeran când a compus melodia, iar sound-ul s-ar putea să vă surprindă, fiind destul de diferită de piesele lansate până acum de DJ Snake. Vocea lui Lauv îi dă, de asemenea, o notă interesantă.

Știai că Ed Sheeran are un frate mai mare? El a compus hitul ”Perfect”!

Videoclipul a fost filmat la Los Angeles, dar și pe străzile din Paris și pe acoperișul Arcului de Triumf din capitala Franței - unde a avut loc premiera piesei, iar de regie s-a ocupat Colin Tilley, responsabil pentru mega-producția "Wild Thoughts", de la DJ Khaled & Rihanna sau pentru clipul lui Kendrick Lamar - "Alright".