O despărțire, o situație delicată sau o iubire neîmpărtășită sunt doar câteva dintre situațiile în care artiștii au fost inspirați și au scris piese, care au ajuns repede la inimile fanilor. 

Care este piesa ta preferată?

Andreea Bălan - "Inimă de fier" - SorS"Azi, de ziua Clăriței, ofer publiculului "Inimă de fier", o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe, ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea... Iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit."

Mira - "Plus și Minus" - "Plus și minus" este cea de-a doua piesă de pe album și vorbește despre o experiență pe care eu și mulți alți oameni am avut-o. Întregul album la care lucrez dezvăluie pas cu pas o poveste de dragoste, iar fiecare piesă reprezintă o etapă."

Irina Rimes - "Cel mai bun prieten" - „Piesa sufletului meu... ❤️ Piesa care încheie trilogia doi și cu care începe o nouă perioadă în parcursul meu muzical."

Antonia - "În oglindă" - "Piesa asta arată tot ceea ce simt pentru Maya. Este despre fiica mea. Îl admir foarte mult pe Denis Roabeș. M-a ascultat la studio, i-am vorbit despre Maya, fetița mea, și despre ceea ce simt și el a transformat totul într-un singur cântec. A reușit să transmită tot ceea ce simt eu prin muzică."

Feli - "Omule, deschide ochii" - “Abia acum mi-am luat de mână curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simtit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc ca oamenii să fie atenți la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamăgire, m-am reconectat la origini și am mers mai departe pe drumul meu”, povesteste Feli.

The Motans - "Bine Indispus" - "Sunt prea "Bine indispus" ca să mai fac orice comentariu. Las muzica să vorbească pentru mine."

Sore - "Ce faci, fată?" - "Atunci când aveam 17 ani și mi-era jenă să port fuste scurte, pentru că subiectul "celulită" era foarte prezent în discutțile de la liceu, mama mi-a spus o vorbă care se regăsește și în trailerul clipului: Învață să-ți apreciezi și să-ți iubești corpul. În 20 de ani te vei uita la poze cu tine și-ți vei da seama cât de frumoasă erai de fapt."