"Vara cu Jimi Hendrix, toamna cu Miles Davis", așa își petrece timpul Denis Roabeș, solistul The Motans, și are câteva recomandări pentru fanii lui.

Tu și Denis aveți aceleași gusturi muzicale?

1. Metallica - St. Anger: "Mi s-a părut ceva cu totul diferit față de ce făceau Metallica până atunci. Un sound design incredibil, piesele care te încarcă până la vârful firelor de păr cu energie și un mix/master perfect și atât de bun... zici că e cusut la comandă pentru pachetul de frecvențe prezente în piesele de pe acest album."

2. Jimi Hendrix - Electric Ladyland: "Nu cred că e nevoie să explic de ce am ales albumul Electric Ladyland pentru această listă. Cei care cunosc muzica lui Jimi Hendrix mă vor înțelege."

3. Skriptonit - House with normal phenomena: "House with normal phenomena, albumul de debut al unuia dintre artiștii mei preferați. A fost lansat și m-a prins într-o perioadă foarte intensă din punct de vedere emoțional. M-au fascinat stilul muzical, liric, atitudinea, vibe-ul și emoțiile pe care le-a transmis acest artist în fiecare piesă. Ceva cu totul nou, cu totul diferit de tot ce ascultasem eu până atunci. M-a inspirat foarte mult și mi-a dat „teme pentru acasă”, e ca o carte extrem de complexă pe care o poți reciti de nenumărate ori și vei găsi mereu cate ceva nou."

4. M83 - Hurry up we're dreaming: "Dacă vă place să vă uitați în serile de vară la stele și să visați, atunci M83 e pentru voi. Melodiile lor mă teleportează în cosmos ori de câte ori am nevoie. Au un stil fenomenal, iar vibe-ul pieselor le face să sune de parcă au fost importate din altă lume."

5.  Red Hot Chili Peppers - Californication: "Nu cred că voi putea descrie prin cuvinte sentimentele și emoțiile pe care le trăiesc ori de câte ori ascult piesele de pe acest album. Știți genul ăla de piese care îți dau un film anume și te fac să vrei să mergi la mare cu prietenii, să uiți de griji, să te îndrăgostești, să pleci departe, în locuri în care nu ai fost niciodată? Californication e albumul care, după părerea mea, are cele mai bune piese de genul dat."