După ce a dat lovitura cu ultima sa piesă solo, Maluma revine cu o variantă nouă pentru ”Felices Los 4”. A relansat piesa, în variantă salsa, pentru iubitorii genului, dar nu singur, ci într-o colaborare surprinzătoare.

În urmă cu un an, Maluma visa la o colaborare cu Marc Anthony, iar acum visul i-a devenit realitate. Cei doi au cântat împreună la Premios Juventud și apoi au decis să relanseze piesa în variantă salsa. Noul ”Felices Los 4” vine la 4 luni de la lansarea originalului și după aproape 1 milion de vizualizări pe Youtube.

Noua versiune are un videoclip extrem de provocator. În vizualul piesei apar Wilmer Valderrama, fostul iubit al lui Demi Lovato, și frumoasa Natalia Barulich.

La 23 de ani, Maluma a fost supranumit de presa internațională senzația muzicii latino. Are șase videoclipuri în top 100 cele mai vizualizate de pe YouTube și nu se oprește aici. Urmează să lanseze al treilea album din carieră, care va fi unul bilingv. Cântă atât în engleză, cât și în spaniolă, pentru a-și ține în continuare aproape publicul latin.