Shazam este aplicația aceea care te salvează de fiecare dată când auzi o piesă bună și nu știi cum se numește. Clasamentul se schimbă de la o săptămână la alta, în funcție de câte ori caută oamenii o piesă sau alta. 

După ce Axwell /\ Ingrosso au fost pe primul loc cu ”More Than You Know”, o altă piesă a devenit lider la numărul de căutări în România. Portugal. The man se numește trupa rock care a înnebunit planeta cu melodia ”Feel Is Still”. Lansată primăvara aceasta, piesa are acum peste 17 milioane de views pe YouTube și 2,5 milioane de căutări pe Shazam. Piesa a intrat și în Most Wanted și o poți vota dacă îți place și vrei să o aduci mai sus în clasament. 

Portugal. The Man e o trupă americană de rock, care s-a format în 2004. Și-a schimbat componența de multe ori de atunci, dar în prezent este formată din cinci băieți, John Gourley, Zachary Carothers, Kyle O'Quin, Eric Howk și Jason Sechrist. Băieții fac treabă bună în formula asta, pentru că ”Feel It Still” începe să se contureze din ce în ce mai mult ca hit.