2017 e pe final, așa că putem să tragem concluzii și să facem clasamente. Artiștii români s-au întrecut în piese beton anul acesta, dar probabil te întrebi care e cea mai tare dintre toate. 

AICI ți-am arătat care au fost cele mai de succes 10 melodii pe YouTube în România. Dacă nu ai aflat încă, Smiley se laudă cu cea mai tare melodie românească lansată anul acesta. ”De unde vii la ora asta?” este piesa căreia românii i-au dat play de cele mai multe ori, după ”Despacito”. 

Smiley a lansat 10 piese noi în 2017, pentru a sărbători 10 ani de carieră solo. Dintre toate, cea care i-a cucerit iremediabil pe români a fost ”De unde vii la ora asta?”. Melodia se laudă cu aproape 50 de milioane de vizualizări, în opt luni și este al doilea cel mai vizualizat clip pe YouTube în România.

Algoritmul după care s-a făcut clasamentul s-a bazat pe mai mulți factori: numărul de vizualizări și numărul de interacțiuni, like-uri, share-uri și comentarii. Trebuie să menționăm că s-au luat în calcul vizualizările de pe teritoriul României, nu și cele din străinătate.