Acum fix 165 de ani se năştea cel mai mare poet din istoria României, Mihai Eminescu. Astăzi, 15 ianuarie 2015, Elena Gheorghe îi aduce o odă "poetului nepereche" şi cântă o melodie celebră care îi poartă numele.

Tot astăzi, Elena lansează proiectul “Love Moments” ce va fi realizat pe perioada intregului an. Elena va lansa in fiecare luna variante live ale celor mai cunoscute piese ale sale si cateva cover-uri ale unor hituri din topurile romanesti si internationale. 

“Love moments- live sessions by Elena” debuteaza astazi cu varianta  interpretata live, in maniera artistei, a piesei compuse si interpretate de catre Doina si Ion Aldea-Teodorovici, “Eminescu”. 

“De 15 ianuarie, ziua in care toti il celebram pe Eminescu, daruiesc tuturor celor care si-au pastrat candoarea, care cred in continuare in emotia gingasa a poeziei, in forta ei de care avem atata nevoie, una dintre piesele pe care le ador, pe care le interpretez cu bucurie de cand sunt mica si la care, stiu, rezonam cu totii de fiecare data cand o ascultam”, adauga Elena.