După ce a dat lovitura la începutul acestui an cu "Shape Of You", Ed Sheeran a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere. Exact când ne așteptam mai puțin a lansat o piesă nouă, o colaborare cu un artist din Ghana și un sound care te duce cu gândul direct la o vacanță în Africa.

Fuse ODG l-a convins pe Ed Sheeran să învețe limba Twi, pentru noua lor piesă. Este unul din 5 dialecte folosite în Ghana, pe lângă limba oficială, care este engleza. Piesa se numește "Boa Me" și i-a dat ceva de furcă artistului britanic, până s-o învețe.

Într-un interviu acordat Radio 1 în ianuarie, Sheeran spunea: "Am scris o melodie în Twi, un dialect din Ghana, acasă la Fuse, cu toți colegii lui. Asta a fost probabil cea mai distractivă experiență". Acum, piesa a fost lansată și fanii au rămas impresionați de abilitățile sale lingvistice.Melodia a fost compusă, înregistrată și produsă în Ghana, și este o combinație de genuri, afrobeat fiind cel dominant. Videoclipul - plin de viață - a fost filmat într-o seară pe plajă.

Nu este prima dată când Sheeran a învățat o limbă nouă pentru a o folosi în cântecele sale. Anul trecut, a folosit câteva versuri în irlandeza galică atunci când a înregistrat "Thinking Out Loud".