Piesa care a câștigat Selecția Națională și va reprezenta România la Eurovision 2019, "On a Sunday", are acum videoclip. Ester Peony e pizonieră într-o casă părăsită.

Fillmările au avut loc în casa "Monteoru" de pe Calea Victoriei, iar regia este semnată de Petre Năstase. "Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei şi prezintă mai multe laturi ale personalității artistei. Cu o imagine puternic conturată şi o atitudine îndrăzneață, Ester pare că trăieşte într-o lume imaginară, în care ființele legendare întruchipează emoțiile şi trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei.".

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Concursul va avea loc în luna mai, în Israel. "On a Sunday" îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, iar mesajul piesei este că dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite. "Mesajul puternic al piesei se îmbină perfect cu povestea clipului – de la ținutele pe care le-am purtat, la mood-ul pe care l-am avut şi am reuşit să-l transmit, care au fost exact aşa cum mi-am imaginat. Sunt foarte fericită că ce a fost până acum doar în imaginația mea, va deveni realitate.", spune Ester Peony.