Inna lansează numai piese una și una și cucerește topurile naționale și internaționale. Artista a reușit acum o performanță unică pentru artiștii români. A ajuns să aibă TREI videoclipuri cu peste 150 de milioane de vizualizări fiecare.

”In Your Eyes”, featuring-ul cu Yandel, se laudă cu peste 173 de milioane de vizualizări. Da, ai citit bine, 173 de milioane. Lansată în octombrie 2013, piesa a rupt pur și simplu. Artistul originar din Puerto Rico a avut și el o contribuție importantă la propagarea succesului piesei, dar Inna demonstrează că se descurcă și singură.

Coverul Mandinga la piesa "Hello" a lui Adele, record de vizualizări pe Youtube. VEZI aici clipul!

Al doilea cel mai vizionat clip al ei este ”Yalla”, care a depășit recent 170 de milioane de views. Ritmurile orientale i-au asigurat Innei succesul internațional și au dus-o în topurile muzicale din Turcia și Țările Arabe. ”Yalla” a avut o creștere mult mai rapidă, pentru că a trecut doar un an și jumătate de când a fost lansată și probabil că nu va mai dura mult până când va deveni cea mai apreciată piesă a Innei.

Pe locul 3 se află "Cola Song", featuringul cu J Balvin, lansat în urmă cu 3 ani. Clipul a depășit 153 de milioane de vizualizări pe Youtube.