După "Titanium", piesa care a făcut pe toată lumea să daneze în vara lui 2011, David Guetta și Sia colaborează din nou. Au lansat "Flames", o piesă cu un sound catchy, dar nu la fel de exploziv cum a avut "Titanium".

Dacă va reuși "Flames" să cucerească playlistul de la ZU și să ajungă No. 1 în Most Wanted rămâne să vedem. Însă, când David Guetta și Sia colaborează, rezultatul este întotdeauna unul excepțional.

Demi Lovato a făcut o mărturisire șocantă: "Prima oară când am vrut să mă sinucid..."

Guetta a declarat pentru The Post că Sia i-a trimis în urmă cu un an "un cântec simplu pe care era doar un pian și vocea ei. Pentru că sunt francez, am fost crescut să ascult muzică americană fără să înțeleg cuvintele. Îmi place mesajul piesei, însă de fiecare dată cand lucrez la o melodie nouă, încerc să o ascult ca atunci când eram copil. Vreau ca oamenii să simtă o anumită emoție. . . chiar dacă ei nu înțeleg versurile.". "Flames" nu are deocamdată videoclip oficial, ci doar un lyric video.

La începutul anului, Guetta și Afrojack au remixat balada Siei, "Helium", piesa de pe coloana sonoră Fifty Shades Freed. "Flames" este a 4a colaborare a celor doi artiști, după "Titanium" (2011), "She Wolf" (2012) și "Bang My Head".