Băieții de la Noaptea Târziu încep săptămâna în forță, cu o parodie beton. De data aceasta au refăcut piesa ”Dor Să Te Ador”, colaborarea dintre Doddy și Lora, care se apropie deja de 40 de milioane de vizualizări pe Youtube, în mai puțin de 3 luni de la lansare. Versiunea lor se numește ”Infractor” și trebuie neapărat să o asculți!

Săptămâna aceasta, Cuza, Cucu și Emi au transformat refrenul "Dor să te ador" în "Vreau să fiu infractor" și au filmat și o variantă de clip corect, corespunzător cu tot ce trebuie. Cucu joacă rolul omului simplu, iar Cuza oferă lecții și îl învată pe Emi, delicventul clasic, să ajungă la nivelul următor.

Nu mai căuta pe Shazam! "Nevermind" este piesa pe care toată lumea o caută obsesiv!

„Orice asemănare cu vreun personaj este pur întamplătoare. <<Infractor>> este despre problemele care apar în fiecare loc din lume, nu doar în România. Emi joacă rolul unui infractor clasic, iar pe mine mă puteți vedea pe micile ecrane, <<cel mai sincer om din Romania, premiat de însuși Nobel>>, pentru vorbele frumoase pe care publicul le soarbe”, spune Cuza de la Noaptea Târziu.