Rita Ora a colaborat cu rapperul 6LACK și a lansat o nouă versiune a piesei "Only Want You". Melodia face parte de pe LP-ul "Phoenix", al doilea său album din carieră.

Artista, în vârstă de 28 de ani, spune că și-a "găsit alesul" și se întreabă dacă nu cumva acțiunile ei din trecut au împiedicat-o să facă asta. Potrivit unui comunicat de presă, despre asta e noua ei piesă. Față de varianta de album, melodia include versuri noi, ale artistului 6LACK, un rapper din Baltimore - pe numele real Ricardo Valentine.

Lansarea noului single vine cu doar câteva ore înainte de "Phoenix World Tour", turneul mondial pe care Rita Ora îl începe pe 1 martie în Melbourne, Australia, și va ajunge în Europa, respectiv în Marea Britanie, în luna mai. "Sunt atât de fericită să fiu în turneu din nou! Nimic nu mă face mai fericită decât să cânt și să călătoresc, pentru a-mi întâlni fanii. Voi cânta în premieră piese de pe albumul "Phoenix" și abia aștept să le auziți!", spune Rita Ora.

"Phoenix" este cel de-al doilea album de studio al Ritei, care vine după o pauză de aproape 7 ani de la discul ei de debut.