Mai știi ce muzică ascultai în 2011? Dacă nu, îți spunem noi! Fix în urmă cu 7 ani, Lady Gaga lansa o piesă cu care a făcut ravagii. "Born This Way", melodia care a dat titlul albumului cu același nume, a ajuns pe primul loc în clasamentele din 21 de țări.

Piesa, catalogată de mulți ca fiind mediocră și acuzată de plagiat de nimeni alta decât Madonna, a ajuns pe locul 1 în topul celor mai downloadate melodii în doar câteva ore. În țări precum Franța, Germania, Statele Unite și Marea Britanie, piesa a fost descărcată de peste 450.000 de ori în primele trei zile.

OSCAR 2018 | PATRU filme nominalizate la Oscar care au stârnit controverse. Trebuie să le vezi!

“Born This Way” a ajuns rapid pe locul 1 în Billboard Hot 100, iar Lady Gaga a atins și un alt record: cel mai fulminant debut înregistrat vreodată de o artistă. Videoclipul, inspirat din operele pictorilor supra realiști, a stârnit de asemenea o mulțime de controverse. “Clipul se inspira, in special la inceput, din operele lui Salvador Dali si Francis Bacon. Este povestea nasterii unei noi rase, care nu are prejudecati si merge pe ideea de unitate si de stransa comuniune”, a pobestit atunci Lady Gaga.