2017 a fost un an plin din toate punctele de vedere pentru Selena Gomez, dar mai ales din punct de vedere muzical.La câteva zile după ce a lansat o nouă piesă alături de cel mai tare DJ al momentului, Marshmello, artista în vârstă de 25 de ani își surprinde fanii din nou. 

La fel ca în cazul celorlalte piese lansate anul acesta, "Bad Liar" și "Fetish", Selena Gomez se pare că a pregătit mai multe variante de videoclip și pentru piesa "Wolves".

VIDEOCLIP NOU: What's Up feat. Ruby - A Mea

E vorba de un "vertical clip", un video simplu, dar captivant. Totul începe cu un începe cu un schimb de mesaje între cei doi artiști, iar acțiunea se mută apoi pe FaceTime. Selena are o apariție uimitoare și dansează ca un star, îmbrăcată doar cu un halat roz, în timp ce Marshmello apare doar într-un colț, lăsând-o pe frumoasa artistă să acapareze toată atenția.

Deși este departe de sound-ul comercial, piesa celor doi, lansată miercurea trecută, a ajuns pe primul loc pe iTunes în State, e pe 4 în clasamentul global Spotify și a debutat deja și în Top 20 în clasamentele muzicale din UK.